"Μια παρέα είμαστε"
Live Μουσικό Κουτί
Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019

«Μια παρέα είμαστε» και μια παρέα θα γίνουμε όλοι όσοι βρεθούμε στο Μουσικό Κουτί, το Σάββατο 16/02, σε μια βραδιά με παρεΐστικη ατμόσφαιρα, γεμάτη όμορφες μουσικές!

Ο Γιάννης Νικολάου, εις εκ των δύο «Λαθρεπιβατών», (Παντελής Θαλασσινός ο έτερος), τραγουδοποιός, φυσικός αυτουργός επιτυχιών που όλοι έχουμε αγαπήσει, θα μας παρουσιάσει τα διαχρονικά τραγούδια του, όπως «Απόψε λέω να μην κοιμηθούμε», «Ταξίδι στο όνειρο»,«Δεν φταίω εγώ που μεγαλώνω», «Ανησυχώ», «Ίχνος», «Του φεγγαριού», «Τα άγρια πουλιά», «Αυγούστου η φωτιά», «Απόψε γίνε» αλλά και τραγούδια από το διεθνές ρεπερτόριο.
Έχει συνεργαστεί με την Χάρι Αλεξίου, την Δήμητρα Γαλάνη, τον Βαγγέλη Γερμανό, τον Βασίλη Καζούλη, τον Πάνο Κατσιμίχα, τον Βασίλη Σκουλά, την Ελένη Δήμου, τη Λένα Αλκαίου, τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και άλλους σημαντικούς καλλιτέχνες από όλο το φάσμα της καλής Ελληνικής μουσικής.

Η Νάσια Σωτήρχου, τραγουδίστρια με θεωρητικές σπουδές, καλλιτεχνικές συνεργασίες, με ξεχωριστό χρώμα στην φωνή και με ευρύ φάσμα ρεπερτορίου θα ερμηνεύσει, με το δικό της τρόπο, τραγούδια του Γιάννη Νικολάου αλλά και μεγάλες επιτυχίες του Ελληνικού ρεπερτορίου, διαλεγμένες με μεράκι και σεβασμό.

Έπαιξαν οι μουσικοί:

  • Γιάννης Παπαδήμος - Βιολί
  • Ανδρέας Βουδούρης - Πιάνο

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΒΙΝΤΕΟ

Promo video: Μια παρέα είμαστε
Ας ερχόσουν για λίγο
Η σκλάβα
Χίλιες σιωπές
Είμαι ερωτευμένος με τα μάτια σου
Ακρογιαλιές δειλινά