Ολόκληρα live από προσωπικές μου εμφανίσεις και συμμετοχές, κάποια σε μουσικές σκηνές με κοινό και κάποια live streaming σε YouTube και Facebook, συγκεντρωμένα μαζί.

"Κάτω απ' το φως των αστεριών": Live στο Micraasia-Fez

Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021

Στην όμορφη και δροσερή ταράτσα του Micraasia-Fez στον Κεραμεικό, στις 28 Ιουλίου 2021, «Κάτω απ’ το φως των αστεριών» του καλοκαιρινού Αττικού ουρανού, η Νάσια Σωτήρχου επιστρέφει ανανεωμένη για να μας ταξιδέψει σε μουσικές νοσταλγικές, γεμάτες αρώματα, χρώματα και μνήμες από όλο σχεδόν το φάσμα της ελληνικής έντεχνης και λαϊκής μουσικής, ερμηνευμένες με το δικό της μοναδικό τρόπο, με διάθεση αισθαντική, δυναμική και κεφάτη! Μαζί της, συνοδοιπόροι και συν-ταξιδευτές τρεις εξαιρετικοί μουσικοί, ο Χρήστος Κουμούσης στο πιάνο, ο Βάιος Πράπας στα έγχορδα και στα φωνητικά και ο Βαγγέλης Ξυθάλης στα τύμπανα, θα δώσουν τον απαραίτητο τόνο στο τέμπο για να γίνει αυτό το «ταξίδι» μια όμορφη εμπειρία!

Πιάνο: Χρήστος Κουμούσης
Έγχορδα - Φωνητικά: Βάιος Πράπας
Τύμπανα: Βαγγέλης Ξυθάλης

"Κάτω απ' το φως των αστεριών": Live στο Micraasia-Fez

"Φωνή και πιάνο": Live στο YouTube

Κυριακή 25 Απριλίου 2021

Αρκετές χρονιές, τέτοια μέρα, τα γενέθλιά μου με έχουν βρει πάνω στη σκηνή να σας τραγουδώ για τους καημούς και τα ωραία μας. Έτσι λοιπόν είπα να σας τραγουδήσω και φέτος, αλλά λόγω των πρωτόγνωρων καταστάσεων που ακόμα ζούμε, αυτό θα γίνει διαδικτυακά. Η συνθήκη θα είναι διαφορετική, η αίσθηση όμως θα παραμείνει ίδια. Γιατί θα είστε κι εσείς μαζί μας και η θετική ενέργεια που θα πλανάται θα είναι αμφίδρομη!

Πιάνο: Χρήστος Κουμούσης

"Φωνή και πιάνο": Live στο YouTube

"Ξανά μαζί": Live στο Μουσικό Κουτί

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020

Την Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου, ανταμώνουμε ξανά στον ανανεωμένο χώρο του αγαπημένου μας Μουσικού Κουτιού. "Ξανά μαζί", να ενώσουμε τις φωνές μας και τις ψυχές μας, να γεμίσουμε από συναισθήματα, να τραγουδήσουμε αγαπημένες μελωδίες, να γίνουμε όλοι μια παρέα, με παλμό, με αίσθημα και με αισιοδοξία!!!

Πιάνο: Χρήστος Κουμούσης
Πνευστά: Γιάννης Δίσκος

"Ξανά μαζί": Live στο Μουσικό Κουτί

"Στην ταράτσα με πανσέληνο": Live στο Facebook

Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020

Κάτω από τον Αττικό ουρανό μιας καλοκαιρινής βραδιάς, λουσμένης από το φως της πρώτης πανσελήνου αυτού του καλοκαιριού, η Νάσια Σωτήρχου μας ταξιδεύει, με το δικό της, μοναδικό τρόπο, σε επιλεγμένα και αγαπημένα τραγούδια, σε μουσικές νοσταλγικές, γεμάτες αρώματα και μνήμες.

Πιάνο: Χρήστος Κουμούσης
Σαξόφωνο: Φοίβος Μποζάς
Κρουστά: Βαγγέλης Ξυθάλης

Live στο facebook: "Στην ταράτσα με πανσέληνο"

"Φινάλε σεζόν 2018-2019": Live στο Μουσικό Κουτί

Σάββατο 27 Ιουλίου 2019

Το αξέχαστο, γεμάτο κέφι και ενέργεια live για το φινάλε της σεζόν 2018 - 2019 στο Μουσικό Κουτί!
Ερμηνεύουν: Νίκος Καραδημητρίου, Απάνεμα, Δημήτρης Αϊβαλιώτης, Νάσια Σωτήρχου, Αποστόλης Ξένος και πολλοί guests.

Πιάνο: Χρήστος Κουμούσης
Κιθάρα - Μπουζούκι: Γιώργος Ντινάκος
Κρουστά: Δημήτρης Βασιλειάδης

"Φινάλε σεζόν 2018-2019": Live στο Μουσικό Κουτί