"Στου φεγγαριού κάποια γωνιά ...συνέχεια"
Live στο Μουσικό Κουτί
Σάββατο 11 Μαΐου 2019

Ερμηνεύει η Νάσια Σωτήρχου. Φιλική συμμετοχή η Κlaudia Delmer.

Ο Αντώνης Μιτζέλος επανέρχεται μετά από δυο επιτυχημένες παραστάσεις στο Μουσικό κουτί με ανοιξιάτικη διάθεση και νέες συνεργασίες!
Είναι ένας από τους διακεκριμένους Έλληνες συνθέτες της γενιάς του, με αμέτρητες διαχρονικές επιτυχίες και κιθαρίστας με διεθνή δράση και αποδοχή. Η συνθετική διαδρομή του αγγίζει σε διάρκεια τέσσερις δεκαετίες με δημιουργική συνέπεια και ακατάπαυστη παρουσία στον μουσικό πολιτισμό της χώρας. Η Κιθαρωδία του χαρακτηρίζεται από αγαπημένες μελωδίες, αναπάντεχες συμπράξεις και απροσδόκητα "μουσικά" ταιριάσματα. Συνεχίζοντας με ορμή και αυτοσχεδιαστική διάθεση τις ζωντανές εμφανίσεις του και για το 2019, ο Αντώνης Μιτζέλος θα εμφανιστεί, το Σάββατο 11 Μαΐου, στο πολιτιστικό κέντρο των ΕΝ.Π.ΑΝ "Μουσικό Κουτί", στο Γκάζι, παρουσιάζοντας την παράσταση «Στου φεγγαριού κάποια γωνιά». Η παράσταση αυτή είναι μια ξεχωριστή μουσική εμπειρία, εκρηκτική αλλά και ατμοσφαιρική, με τρελή διάθεση για «παιχνίδι» και ανατροπή.

Καλεσμένες του είναι οι εξαιρετικές ερμηνεύτριες Νάσια Σωτήρχου και Κlaudia Delmer, που θα ερμηνεύσουν γνωστά τραγούδια του συνθέτη. Όλοι μαζί, «Στου φεγγαριού κάποια γωνιά», θα τραγουδήσουν στο δεύτερο μέρος της παράστασης παλαιότερα αγαπημένα τραγούδια αγαπημένα τραγούδια του ’60 – ’70, χρωματισμένα με ανοιξιάτικη διάθεση και blues ύφος. Αγαπημένα τραγούδια που θα τα ακούσουμε με μια κιθάρα, ένα πιάνο (Γιώργος Πανταζής), ένα βιολί (Γιάννης Παπαδήμος) και ψυχή και βεβαίως, συμμετέχοντας και τραγουδώντας όλοι μαζί, σαν μια παρέα, όπως συνηθίζεται στις παραστάσεις του Αντώνη Μιτζέλου και της Κιθαρωδίας.

Έπαιξαν οι μουσικοί:

  • Γιάννης Παπαδήμος - Βιολί
  • Γιώργος Πανταζής - Πιάνο

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΒΙΝΤΕΟ

Αυτή η νύχτα μένει
Ένα βράδυ πού 'βρεχε
Παιδί του δρόμου, Λίγα ψίχουλα αγάπης
Κόψε και μοίρασε
Γέφυρες