"Στου φεγγαριού κάποια γωνιά"
Live στο Μουσικό Κουτί
Σάββατο 16 & 30 Μαρτίου 2019

Μαζί του η Νάσια Σωτήρχου, ο Ανδρόνικος, ο Στέλιος Κουκέλης και η Κατερίνα Τερζοπούλου.

Ο Αντώνης Μιτζέλος είναι ένας από τους διακεκριμένους Έλληνες συνθέτες της γενιάς του, με αμέτρητες διαχρονικές επιτυχίες και κιθαρίστας με διεθνή δράση και αποδοχή. Η συνθετική διαδρομή του αγγίζει σε διάρκεια τέσσερις δεκαετίες με δημιουργική συνέπεια και ακατάπαυστη παρουσία στον μουσικό πολιτισμό της χώρας. Η Κιθαρωδία του χαρακτηρίζεται από αγαπημένες μελωδίες, αναπάντεχες συμπράξεις και απροσδόκητα "μουσικά" ταιριάσματα. Συνεχίζοντας με ορμή και αυτοσχεδιαστική διάθεση τις ζωντανές εμφανίσεις του και για το 2019 ο Αντώνης Μιτζέλος θα εμφανιστεί, το Σάββατο 16 Μαρτίου, στο πολιτιστικό κέντρο των ΕΝ.Π.ΑΝ "Μουσικό Κουτί", στο Γκάζι, παρουσιάζοντας την παράσταση «Στου φεγγαριού κάποια γωνιά». Η παράσταση αυτή είναι μια ξεχωριστή μουσική εμπειρία, εκρηκτική αλλά και ατμοσφαιρική, με τρελή διάθεση για «παιχνίδι» και ανατροπή.
Ο Αντώνης παίζει κιθάρα στου φεγγαριού κάποια γωνιά. Τραγουδάει. Φύλακας Άγγελος. Αφηγείται. Ιστορίες πολλές. Με το ίδιο μακό. Απολογίες. Μελλοντολογίες. Πόσο σε θέλω. Αυτοσχεδιάζει και βέβαια jam-άρει πάνω σε τραγούδια του παλιά και νέα. Ακυκλοφόρητα. Ψυχή Βαθιά. Επιλέγει και τραγουδά με τον δικό του χαρακτηριστικό τρόπο, αγαπημένα διαχρονικά τραγούδια που έχει γράψει ο ίδιος μα και συνθέτες που θεωρεί ως οικογένεια του. «Να μ αγκαλιάζεις για να σε αισθάνομαι».
Καλεσμένη του είναι η εξαιρετική ερμηνεύτρια Νάσια Σωτήρχου που θα ερμηνεύσει γνωστά τραγούδια του συνθέτη («Κόψε και μοίρασε», «Τ«ίποτα» κ.α ) μα και παλαιοτέρα, αρχοντορεμπέτικα αγαπημένα τραγούδια του '60 –'70 που αποτελούν κοινή επιλογή και των δυο, χρωματισμένα με ανοιξιάτικη διάθεση και blues ύφος. Καλεσμένος επί σκηνής, επίσης, είναι και ο νέος δυναμικός και ταλαντούχος ερμηνευτής Ανδρόνικος που θα ερμηνεύσει τραγούδια που τού έχει γράψει ο Αντώνης Μιτζέλος για τον δίσκο με τον τίτλο «Ένα», όπως τα «Χάνομαι», «Μίλα» και το ΕΡ «Κάποιος αντέχει να αγαπά» κ.α. Την παρέα συμπληρώνει ο πολλά υποσχόμενος νέος τραγουδοποιός Στέλιος Κουκέλης που μόλις ολοκλήρωσε την ηχογράφηση ενός νέου τραγουδιού του, το οποίο τραγουδά μαζί με τον Αντώνη Μιτζέλο με τον τίτλο «Αν θες να ονειρεύεσαι, ξύπνα».
Όλοι μαζί, «Στου φεγγαριού κάποια γωνιά», θα τραγουδήσουν στο δεύτερο μέρος της παράστασης παλαιότερα αγαπημένα τραγούδια που θα τα ακούσουμε με μια κιθάρα, ένα πιάνο (Γιώργος Πανταζής), ένα βιολί (Γιάννης Παπαδήμος) και ψυχή και βεβαίως συμμετέχοντας και τραγουδώντας όλοι μαζί, σαν μια παρέα, όπως συνηθίζεται στις παραστάσεις του Αντώνη Μιτζέλου και της Κιθαρωδίας.

Έπαιξαν οι μουσικοί:

  • Γιάννης Παπαδήμος - Βιολί
  • Γιώργος Πανταζής - Πιάνο

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΒΙΝΤΕΟ

Λίγα ψίχουλα αγάπης
Παράξενη κοπέλα
Τίποτα
Εγώ μιλάω για δύναμη