"Γιορτινή παρέα"
Live στο Level 69 Live Studio
Δευτέρα 24 & 31 Δεκεμβρίου 2018

Ο Αντώνης Μιτζέλος και ο Γιάννης Νικολάου ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα σούπερ εορταστικό, παρεΐστικο και κεφάτο πρόγραμμα, γεμάτο εκπλήξεις! Μαζί τους η Νάσια Σωτήρχου (Χριστούγεννα - Πρωτοχρονιά) και η Εύη Μπουραντώνη (Πρωτοχρονιά)!

Δυο παλιοί, καλοί φίλοι. Στον Πειραιά, μια γειτονιά. Με τη δική του μουσική πορεία και ιστορία ο καθένας χωριστά αποφασίζουν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και οι δυο επί σκηνής, για να γιορτάσουμε μαζί σε μία από τις πιο άρτιες ηχητικά -και όχι μόνο- σκηνές της πόλης, που έχει φιλοξενήσει κατά καιρούς σπουδαία σχήματα της Ελληνικής μουσικής σκηνής.

Αντώνης (Τερμίτες) και Γιάννης (Λαθρεπιβάτες) με πασίγνωστο και προσφιλές έργο, έχουν και οι δυο επιλέξει το απάνθισμα των δημιουργιών τους, τραγούδια που έχουμε τραγουδήσει όλοι μας, ειδωμένα με σύγχρονο μουσικό πρίσμα. Και οι δυο τους θα τα επαναπροσδιορίσουν ενορχηστρωτικά και ερμηνευτικά με τις κιθάρες τους να πρωταγωνιστούν...

Φυσικά, δε θα λείψουν αφιερώματα, διασκευές - εκπλήξεις, σε πασίγνωστα ρεμπέτικα και λαϊκά των δασκάλων Μάρκου, Τσιτσάνη, Ζαμπέτα, Λοίζου, Σπανού και άλλων!

Συνέδραμαν οι μουσικοί:

  • Γιάννης Παπαδήμος - Βιολί
  • Γιώργος Πανταζής - Πιάνο
  • Βαγγέλης Παπαχριστόπουλος - Τύμπανα

εκδήλωση στο facebook

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΒΙΝΤΕΟ

Νά 'φευγα
Κόψε και μοίρασε
Ερωτόκριτος και Αρετούσα (Της αγάπης και του έρωτα)
Τίποτα