Αξέχαστες στιγμές που βρέθηκα κοντά σε καταξιωμένους μουσικούς και φίλους, οι οποίοι μου έκαναν την τιμή να τραγουδήσω μαζί τους επί σκηνής, ή στο διπλανό τραπέζι. Άλλες μυσταγωγικές, άλλες γεμάτες κέφι, όλο το μαγαζί μια παρέα, αλλά η κάθεμιά τους μοναδική και ανεξίτηλη!
Κάποιες από αυτές που καταγράφηκαν σε βίντεο, μοιράζομαι εδώ.


Μη μου ξαναφύγεις πια
Τσικνοπέμπτη 2023: Στιγμιότυπο από την υπέροχη βραδιά, στου "Αντώνη" στη Βούλα, με τον αγαπημένο Βασίλη Χατζηλούκα στην κιθάρα, τον Παναγιώτη Πανταζόπουλο στο μπουζούκι και την Λίζα Ανδρέου στο τραγούδι που μου παραχώρησε το μικρόφωνο!
Είπα να σβήσω τα παλιά
Απρίλιος 2022: Στιγμιότυπο από μια όμορφη βραδιά, στου "Χαμηλού", με τους Αντώνη και Θοδωρή Ξηντάρη στα μπουζούκια, τον Νίκο Πρωτόπαπα στην κιθάρα και την Κατερίνα Τσιρίδου στο τραγούδι, που μου παραχώρησε το μικρόφωνο!
Κόψε και μοίρασε
Ιούλιος 2022: Μια όμορφη στιγμή με τον αγαπημένο μου Αντώνη Μιτζέλο, εξαιρετικό συνθέτη και κιθαρίστα, στο Μουσικό Κουτί σε μια guest εμφάνισή του στο live του Νίκου Καραδημητρίου, όπου με κάλεσε στη σκηνή και τραγουδήσαμε ξανά μαζί δυο από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του!
Αχάριστη
Μάρτιος 2022: Μια όμορφη Κυριακή σε ένα ωραίο στέκι, με καλούς φίλους.
Μουσικό Καλοκαίρι 2021
Στιγμές από βραδιές αξέχαστες, κάπου στο Αιγαίο, το καλοκαίρι του '21.
Της ταβέρνας το ρολόι
Οκτώβριος 2020: Από το live του φίλου και συνθέτη μου, Νίκου Καραδημητρίου, το Σάββατο 10.10.2020, στο Μουσικό Κουτί. Στο μπουζούκι ο Άρης Κούκος και στο πιάνο ο Χρήστος Κουμούσης.
Το πάτωμα / Πάμε μια βόλτα στο φεγγάρι
Σεπτέμβριος 2020: Δυο φίλες μου, εξαιρετικές ερμηνεύτριες, μου έκαναν την τιμή να με καλέσουν στη σκηνή για ένα τραγούδι στα υπέροχα live τους! "Το πάτωμα", στο live της Επιστήμης Καμπούρογλου στο "Μυστικό", στην όμορφη ταράτσα λουσμένη από την πρώτη πανσέληνο του αποκαλόκαιρου, στις 2 Σεπτεμβρίου. "Πάμε μια βόλτα στο φεγγάρι", στο live της Ζανέλ στο bar Filotimos, σε μια βραδιά ιδιαίτερης ατμόσφαιρας που δημιουργεί πάντα στις εμφανίσεις της, στις 10 Σεπτεμβρίου.
Αφού το θες
Μάρτιος 2020: Τελευταία Κυριακή της Αποκριάς με μια εξαιρετική κομπανία, στον "Πλάτωνα", λίγο πριν το πρώτο lockdown! Θοδωρής Πετρόπουλος στο μπουζούκι, Γιώργος Παπιώτης στην κιθάρα, Κωνσταντίνος Μιχαλάκης στο ακορντεόν και Μαρία Φασουλάκη στο τραγούδι, που μου παραχώρησε το μικρόφωνο.
Με τα μάτια κλειστά
Φεβρουάριος 2020: Από το υπέροχο live του φίλου μου Αποστόλη Ξένου, στο Μουσικό Κουτί, λίγο πριν σβήσουν τα φώτα της σκηνής του οριστικά.
Η καρδιά σου θα γίνει χρυσή
Ιανουάριος 2020 στη Φειδίου 2: Φωτεινή Παπαδοπούλου (τραγούδι), Ευγένιος Χαλίλ (μπουζούκι) και Λευτέρης Βαϊόπουλος (κιθάρα) έχουν στήσει ένα εξαιρετικό πρόγραμμα σε ένα κατάμεστο, κεφάτο μαγαζί.
Το καφεδάκι
Δεκέμβριος 2019 στο Οινομαγειρείο της Αλεξάνδρας: Λίγο πριν εκπνεύσει το 2019, στο ασφυκτικά γεμάτο ταβερνάκι γίναμε όλοι, όπως πάντα, μια παρέα με ρεμπέτικα και λαϊκά! Οι εξαιρετικοί μουσικοί που έπαιζαν εκείνο το βράδυ, μού έδωσαν το μικρόφωνο και τραγουδήσαμε μαζί.
Ήρθα κι απόψε στα σκαλοπάτια σου
Νοέμβριος 2019, ο μεγάλος δάσκαλος Θανάσης Πολυκανδριώτης εμφανίζεται με την ορχήστρα του στις Ρίζες, στον Κεραμεικό. Μου έκανε την τιμή να με καλέσει στη σκηνή να τραγουδήσω μαζί του.
Τα πήρες όλα κι έφυγες
Αύγουστος 2019: Μια μοναδική στιγμή από το live του Αποστόλη Ξένου, στις Ρίζες στην ταράτσα: ο σπουδαίος Θανάσης Πολυκανδριώτης μοιράστηκε μαζί μας το μικρόφωνο για να τραγουδήσει ένα από τα ωραιότερα τραγούδια του! Πιάνο: Χρήστος Κουμούσης.
Μουσικό Κουτί: Φινάλε σεζόν 2018 - 2019
Ιούλιος 2019: Highlights από το πάρτυ για το φινάλε της σεζόν 2018-2019 στο Μουσικό Κουτί.
Μακριά μου να φύγεις
Ιούλιος 2019: Από το πάρτυ για το φινάλε της σεζόν 2018-2019 στο Μουσικό Κουτί. Στο πιάνο ο Χρήστος Κουμούσης, στα κρουστά ο Δημήτρης Βασιλειάδης.
Αντικριστά
Μάιος 2019: Ο Δημήτρης Αϊβαλιώτης, εξαιρετικός καλλιτέχνης και φίλος, στο Live του στο Trii Art με κάλεσε στη σκηνή και, μεταξύ άλλων, τραγουδήσαμε αυτό το ντουέτο.
Πρώτο φθινόπωρο
"Καλλιπάτειρα" στο Θησείο, μια Κυριακή του Απριλίου 2018. Παίζουν οι αγαπημένοι φίλοι Ευγένιος Χαλίλ μπουζούκι, Φωτεινή Παπαδοπούλου τραγούδι και Κώστας Αραβαντινός κιθάρα.
Παράξενη κοπέλα
Μια βροχερή βραδιά του Αυγούστου 2017 στη Σίφνο και στον "Λεωνίδα", στο Κάστρο, παίζουν ο Θοδωρής Πετρόπουλος μπουζούκι, η Αντιγόνη Μπούνα μπαγλαμά και τραγούδι, ο Λευτέρης Βαϊόπουλος κιθάρα και ο Τζίμης Γκίνης ακκορντεόν.
Μοιάζεις κι εσύ σαν θάλασσα
Τρεις εξαιρετικοί μουσικοί επί σκηνής: Νίκος Τατασόπουλος στο μπουζούκι, Γιάννης Νιάρχος στον μπαγλαμά και Νώε Ζαφειρίδης στην κιθάρα, στην "Αντίκα", Δεκέμβριος 2017.
Τρελέ τσιγγάνε
Νοέμβριος 2016, στο "Μικρό Δημαρχείο", ο Γρηγόρης Βασίλας στο μπουζούκι με τον Κώστα Τζιαγκούλα στην κιθάρα.
Η ταμπακιέρα
Μια από τις αξέχαστες Πέμπτες του 2015, στο "Πόρτο Κάγιο", με Κώστα Δουμουλιάκα στο μπουζούκι και Χρήστο Μανιφάβα στην κιθάρα.