"Κάτω απ’ το φως των αστεριών"
Η Νάσια Σωτήρχου live στην ταράτσα του Micraasia-Fez"
Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021

Στην όμορφη και δροσερή ταράτσα του Micraasia-Fez στον Κεραμεικό, στις 28 Ιουλίου, «Κάτω απ’ το φως των αστεριών» του καλοκαιρινού Αττικού ουρανού, η Νάσια Σωτήρχου επιστρέφει ανανεωμένη για να μας ταξιδέψει σε μουσικές νοσταλγικές, γεμάτες αρώματα, χρώματα και μνήμες από όλο σχεδόν το φάσμα της ελληνικής έντεχνης και λαϊκής μουσικής, ερμηνευμένες με το δικό της μοναδικό τρόπο, με διάθεση αισθαντική, δυναμική και κεφάτη!

Μαζί της, συνοδοιπόροι και συν-ταξιδευτές τρεις εξαιρετικοί μουσικοί, ο Χρήστος Κουμούσης στο πιάνο, ο Βάιος Πράπας στα έγχορδα και στα φωνητικά και ο Βαγγέλης Ξυθάλης στα τύμπανα, θα δώσουν τον απαραίτητο τόνο στο τέμπο για να γίνει αυτό το «ταξίδι» μια όμορφη εμπειρία!

«Κάτω απ’ το φως των αστεριών», μεταφορικά και κυριολεκτικά, η Νάσια Σωτήρχου υποδέχεται τους καλεσμένους της στο τελευταίο της live για αυτό το καλοκαίρι, με παλμό αλλά και συναίσθημα, με αισιοδοξία αλλά και νοσταλγική διάθεση, να γίνουν μαζί μια παρέα με τραγούδια που έχουν αφήσει σε όλους μας το αποτύπωμά τους. Σας περιμένουμε με μεγάλη χαρά και προσμονή να μοιραστούμε όλα αυτά που μόνο η μουσική μπορεί να μας χαρίσει!

Έπαιξαν οι μουσικοί:

  • Χρήστος Κουμούσης - Πιάνο
  • Βάιος Πράπας - Έγχορδα - φωνητικά
  • Βαγγέλης Ξυθάλης - Τύμπανα

εκδήλωση στο facebook

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΒΙΝΤΕΟ

Έπεσε έρωτας
Ο κηπουρός
Αύρα
Έχω μια καρδιά
Σ' έχω βρει και σε χάνω
Τρία τραγούδια για την αγάπη
Πριν το τέλος / Να μ' αγαπάς
Γιατί φοβάσαι (Πάρ' το φεγγάρι και κάν' το βέρα μου)