"Αρχίζουμε..!"
Live στον Πολυχώρο Τέχνης "Αλεξάνδρεια"
Σάββατο 12 Ιουνίου 2021

Η Νάσια Σωτήρχου επιστρέφει ανανεωμένη στον ανακαινισμένο, μαγικό και ατμοσφαιρικό κήπο του Πολυχώρου Τέχνης «Αλεξάνδρεια» - Θέατρο Αλεξάνδρεια Βασίλη Βλάχου, το Σάββατο 12 Ιουνίου.

Κάτω από τον έναστρο Αττικό ουρανό μιας καλοκαιρινής βραδιάς, με συνοδοιπόρους της δύο εξαιρετικούς μουσικούς, τον Χρήστο Κουμούση στο πιάνο και τον Βάιο Πράπα στις κιθάρες και στο μπουζούκι, θα μας παρουσιάσει το καινούργιο της τραγούδι και θα μας ταξιδέψει σε επιλεγμένες και αγαπημένες μελωδίες, σε μουσικές νοσταλγικές, γεμάτες αρώματα, χρώματα και μνήμες από όλο σχεδόν το φάσμα της ελληνικής έντεχνης και λαϊκής μουσικής, ερμηνευμένες με το δικό της μοναδικό τρόπο, με διάθεση αισθαντική, δυναμική και κεφάτη! Μας υπόσχεται μία αξέχαστη βραδιά, που θα γλυκάνει τις ψυχές μας και θα μας γεμίσει συναισθήματα.

«Αρχίζουμε…!» λοιπόν! Με πολύ φως, χρώμα και καλοκαιρινή διάθεση να θυμηθούμε όλα όσα μας έχουν λείψει, να ενώσουμε τις ψυχές και τις φωνές μας, να γεμίσουμε συναισθήματα, να ονειρευτούμε, να τραγουδήσουμε μαζί και να γίνουμε όλοι μια παρέα, με παλμό, με αίσθημα και με αισιοδοξία για τα καλύτερα που είναι μπροστά!!!

Έπαιξαν οι μουσικοί:

  • Χρήστος Κουμούσης - Πιάνο
  • Βάιος Πράπας - Κιθάρα - μπουζούκι

εκδήλωση στο facebook

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΒΙΝΤΕΟ

Οδός ονείρων / Πάλι απ' την αρχή
Εγώ μιλάω για δύναμη
Ζητάτε να σας πω
Κόκκινο ποτάμι
Αχάριστη
Να μ' αγαπάς
Της ταβέρνας το ρολόι