"Στο Μουσικό Δωμάτιο ...παρέα με τον Μάνο Λοΐζο"
Live στο Μουσικό Δωμάτιο, στις Ρίζες Κεραμεικός
Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019

Μετά την καλοκαιρινή «Βόλτα στο Φεγγάρι» στη μαγευτική ταράτσα, με θέα την Ακρόπολη, η Νάσια Σωτήρχου επιστρέφει στις Ρίζες – Κεραμεικός, αυτή τη φορά στον υπέροχο χώρο του Μουσικού Δωματίου.

Με τη συνοδεία δύο εξαιρετικών μουσικών, του Χρήστου Κουμούση στο πιάνο και του Γιώργου Πατσιώτη στην κιθάρα, στο μπουζούκι και στη φωνή, θα ερμηνεύσει με τον δικό της μοναδικό τρόπο αγαπημένες μελωδίες του μεγάλου Μάνου Λοΐζου.

«Παραμυθάκι μου», «Σ’ ακολουθώ», «Όλα σε θυμίζουν», «Το παλιό ρολόι», «Έχω έναν καφενέ», «Η δουλειά κάνει τους άντρες», «Το μερτικό μου απ’ τη χαρά» και άλλα σπουδαία τραγούδια, που μας συντρόφευσαν στις χαρές μας, στις πίκρες μας, στις μοναξιές μας, στους έρωτές μας, θα μας ταξιδέψουν με το χρώμα της μουσικής του Μάνου και το άρωμα των στίχων του Λευτέρη Παπαδόπουλου και του Μανώλη Ρασούλη, στο έργο που μας κληροδότησε ο μεγάλος αυτός συνθέτης.

«Ο Μάνος ήταν μια πλαγιά πολύχρωμα λουλούδια που έλαμπαν καθώς τα χτυπούσε ο ήλιος. Και θα λάμπουν για πάντα και πιο πολύ όσο θα υπάρχει και θα λάμπει στον κόσμο αυτός ο μοναδικός ήλιος.»
Η Καρδιά του Ανθρώπου - Μίκης Θεοδωράκης

Έπαιξαν οι μουσικοί:

  • Χρήστος Κουμούσης - Πιάνο
  • Γιώργος Πατσιώτης - Κιθάρα, μπουζούκι, φωνή

εκδήλωση στο facebook

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΒΙΝΤΕΟ

Πόσο σ' αγαπώ
Αχ, χελιδόνι μου
Η δουλειά κάνει τους άντρες
Θα κλείσω το παράθυρο
Κι αν τα μάτια σου
Κουτσή κιθάρα