"Κάτω απ’ το φως των αστεριών"
Η Νάσια Σωτήρχου live στην ταράτσα του Micraasia-Fez"
Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021

Στην όμορφη και δροσερή ταράτσα του Micraasia-Fez στον Κεραμεικό, στις 28 Ιουλίου, «Κάτω απ’ το φως των αστεριών» του καλοκαιρινού Αττικού ουρανού, η Νάσια Σωτήρχου επιστρέφει ανανεωμένη για να μας ταξιδέψει σε μουσικές νοσταλγικές, γεμάτες αρώματα, χρώματα και μνήμες από όλο σχεδόν το φάσμα της ελληνικής έντεχνης και λαϊκής μουσικής, ερμηνευμένες με το δικό της μοναδικό τρόπο, με διάθεση αισθαντική, δυναμική και κεφάτη!

"Αρχίζουμε..!"
Live στον Πολυχώρο Τέχνης "Αλεξάνδρεια"
Σάββατο 12 Ιουνίου 2021

Η Νάσια Σωτήρχου επιστρέφει ανανεωμένη στον ανακαινισμένο, μαγικό και ατμοσφαιρικό κήπο του Πολυχώρου Τέχνης «Αλεξάνδρεια» - Θέατρο Αλεξάνδρεια Βασίλη Βλάχου, το Σάββατο 12 Ιουνίου.

"Φωνή και πιάνο"
Live στο YouTube
Κυριακή 25 Απριλίου 2021

Αρκετές χρονιές, τέτοια μέρα, τα γενέθλιά μου με έχουν βρει πάνω στη σκηνή να σας τραγουδώ για τους καημούς και τα ωραία μας. Έτσι λοιπόν είπα να σας τραγουδήσω και φέτος, αλλά λόγω των πρωτόγνωρων καταστάσεων που ακόμα ζούμε, αυτό θα γίνει διαδικτυακά. Η συνθήκη θα είναι διαφορετική, η αίσθηση όμως θα παραμείνει ίδια. Γιατί θα είστε κι εσείς μαζί μας και η θετική ενέργεια που θα πλανάται θα είναι αμφίδρομη!

"Ξανά μαζί..!"
Live στο Μουσικό Κουτί
Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020

Την Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου, θα ανταμώσουμε ξανά στον ανανεωμένο χώρο του αγαπημένου μας Μουσικού Κουτιού. "Ξανά μαζί", να ενώσουμε τις φωνές μας και τις ψυχές μας, να γεμίσουμε από συναισθήματα, να τραγουδήσουμε αγαπημένες μελωδίες, να γίνουμε όλοι μια παρέα, με παλμό, με αίσθημα και με αισιοδοξία!!!

"Στην ταράτσα με πανσέληνο"
Live στο facebook
Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020

Η Νάσια Σωτήρχου στήνει στην ταράτσα του σπιτιού της μια μίνι συναυλία, με αγαπημένους φίλους και συνεργάτες, που θα μεταδοθεί ζωντανά από τη σελίδα της στο facebook, την Παρασκευή 5/06 στις 8:30 μ.μ.!

"Live ...εντός έδρας!"
Live στο Enoteca Le Stelle
Σάββατο 7 Μαρτίου 2020

H Nάσια Σωτήρχου, μετά τις επιτυχημένες της εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές της Αθήνας, επισκέπτεται για πρώτη φορά τον υπέροχο χώρο του Wine-Bar Restaurant Enoteca Le Stelle, στο Μαρκόπουλο Αττικής!

"Απόψε γιορτάζουμε!"
Live στο Μπαράκι της Διδότου
Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020

H Nάσια Σωτήρχου, σε φόντο "εορταστικό", ανήμερα της γιορτής της, σας προσκαλεί να «ταξιδέψετε» μαζί της σε αγαπημένα τραγούδια από όλο σχεδόν το φάσμα της ελληνικής έντεχνης και λαϊκής μουσικής, ερμηνευμένα με μοναδικό τρόπο!

"Χριστούγεννα στο Μουσικό Δωμάτιο"
Live στο Μουσικό Δωμάτιο, στις Ρίζες Κεραμεικός
Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2019

Ανήμερα Χριστούγεννα, η Νάσια Σωτήρχου επιστρέφει στο Μουσικό Δωμάτιο με ένα χριστουγεννιάτικο, κεφάτο, παρεΐστικο, ανεβαστικό live, για να γίνει αυτή η μαγική νύχτα ακόμα πιο αξέχαστη.

"Στο Μουσικό Δωμάτιο ...παρέα με τον Μάνο Λοΐζο"
Live στο Μουσικό Δωμάτιο, στις Ρίζες Κεραμεικός
Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019

Μετά την καλοκαιρινή «Βόλτα στο Φεγγάρι» στη μαγευτική ταράτσα, με θέα την Ακρόπολη, η Νάσια Σωτήρχου επιστρέφει στις Ρίζες – Κεραμεικός, αυτή τη φορά στον υπέροχο χώρο του Μουσικού Δωματίου.

"#nassia_live"
Live στο Μουσικό Κουτί
Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019

Η Νάσια Σωτήρχου επιστρέφει στο αγαπημένο και ανανεωμένο Μουσικό Κουτί με διάθεση αισθαντική, δυναμική και κεφάτη, σε μια ξεχωριστή μουσική παράσταση.

"Πάμε μια βόλτα στο φεγγάρι"
Live στην ταράτσα, στις Ρίζες Κεραμεικός
Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019

Η ερμηνεύτρια Νάσια Σωτήρχου με το δικό της, μοναδικό, τρόπο μάς ταξιδεύει σε ήχους οικείους, μουσικές νοσταλγικές και αρώματα γεμάτα μνήμες...

"Τραγούδια των ονείρων μας"
Live στον Αστερίσκο
Κυριακή 23 Ιουνίου 2019

Η Νάσια Σωτήρχου φέρνει τα «Τραγούδια των ονείρων μας» για πρώτη φορά στον «Αστερίσκο», σε μια ιδιαίτερη μουσική παράσταση...

"Τραγούδια των ονείρων μας"
Live στο Μπαράκι της Διδότου
Κυριακή 17 Μαρτίου 2019

Η Νάσια Σωτήρχου για πρώτη φορά στο «Μπαράκι της Διδότου», σε μια ιδιαίτερη μουσική παράσταση, ερμηνεύει τα «Τραγούδια των ονείρων μας»...

"Τραγούδια των ονείρων μας ...που συνεχίζονται"
Live στο Μουσικό Κουτί
Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018

Επιστροφή στο «Μουσικό Κουτί» με άλλη μια ιδιαίτερη μουσική παράσταση: τα τραγούδια των ονείρων μας ...που συνεχίζονται..!

"Τραγούδια των ονείρων μας"
Live στο Μουσικό Κουτί
Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018

Το πρώτο μου προσωπικό live στο Μουσικό Κουτί, με με μια ιδιαίτερη μουσική παράσταση ερμηνεύοντας τα "τραγούδια των ονείρων μας".